Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Too much Monday, not enough coffee!


Μεγάλη μέρα η Δευτέρα και ο καφές ποτέ δεν είναι αρκετός. Ειδικά ο καλός καφές. Και μπορεί να είναι απόγευμα, αλλά έχουμε ακόμα ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα! 
Έτσι πίνω κι εγώ ένα δεύτερο καφέ, καλό χαρμάνι, μυρωδάτο με υπέροχα αφράτη φυτική κρέμα (παρ' όλο που αποφεύγω να συνδυάζω καφέ με γάλα) και σας γράφω, προσπαθώντας να διατηρήσω το χαμόγελο και την αισιοδοξία μου.
Μια πολύχρωμη πιπερίτσα στη γλάστρα απέναντί μου, μου χαμογελάει. Όταν πιάσει να περνάει ο καιρός της και να ξεραίνεται, θα την τρίψω και θα κάνω το δικό μου τσίλι.
Έτσι τον χειμώνα, ίσως αντικαταστήσω κάποιες μέρες τον καφέ με ζεστή σοκολάτα με λίγο τσίλι και δύο μόνο σταγόνες ρούμι. Αν δε το έχετε δοκιμάσει, προτείνω πως θα 'πρεπε.
Χτυπάει το τηλέφωνο τώρα. Μια ρουφηξιά καφέ θα μου δώσει ενέργεια για μια ακόμη δύσκολη συνομιλία. Ή ίσως να είναι και εύκολη. Έτσι θέλω να σκέφτομαι. Ας το σηκώσω τώρα. 






4 σχόλια:

  1. καλημερα κοριτσι. με μπολικο μοσχομυριστο καφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου!!! Λατρεύω τον καφέ στις περισσότερες μορφές του (απεχθάνομαι μόνο τον ελληνικό)! Νομιζω ότι όντως η καλύτερη συντροφιά ειναι ένας καλός καφές και αγαπημένη μουσικούλα!!!
    Καλημερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω. Έκανα ένα μικρό διάλειμμα λόγω υποχρεώσεων. Ο καφές πάντα πολύτιμη παρέα! ^_^

      Διαγραφή