Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Macacao: ξέρει τι θέλεις και το έχει


Κάτι νέο βρίσκεται ανάμεσά μας.

Κάτι που ήρθε για να μείνει και να μας καλομάθει.

Με vintage και retro πινελιές στη διακόσμηση του, με αναπαυτικούς καναπέδες για τους συνοδούς, υπέροχες κουρτίνες στα δοκιμαστήρια κάνει ακόμα και τη δοκιμή των ρούχων διασκεδαστική.Με ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών, υπόσχεται να ντύσει τις μέρες και τις νύχτες σας. Από ένα σικ midi φόρεμα για το γραφείο, σε ένα σύνολο που θα σας συνοδεύσει στις κοινωνικές υποχρεώσεις και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.  

Αλλά το Macacao δε σταματάει εκεί. Έχει ρούχα για κάθε ώρα, που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τα δυνατά του σημεία, αλλά έχει και πολύ όμορφα και ιδιαίτερα αξεσουάρ και μερικά πολύ girlie πραγματάκια για να δωρίσετε στις φίλες σας.Οι πωλήτριες πάντα πρόθυμες και χαμογελαστές, καταλαβαίνουν αμέσως το στυλ σας και αν τους το ζητήσετε σας προτείνουν διάφορες επιλογές που σίγουρα θα σας κερδίσουν.
Με λίγα λόγια, το  Macacao είναι το ιδανικό μαγαζί για να πας και να ευχαριστηθείς ψώνια και να ξέρεις μάλιστα ότι ψωνίζεις ελληνικά.


Βρίσκεται στην Μητροπόλεως 91, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το Σαββάτο 16 Απριλίου στις 12:00 θα κάνει τα εγκαίνια του και θα σας περιμένει όλους εκεί! 

Κάντε like στη σελίδα του Macacao στο facebook για να ενημερώνεστε διαρκώς για ό,τι νεότερο:  https://www.facebook.com/Porto.Carras.Macacao/?fref=ts
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου