Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Όταν από fuck buddy αρχίζεις να νιώθεις σκέτο κρέας


Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι του Βιολογικού. Σε ένα από εκείνα τα πάρτι όπου πας με μια παρέα και ξαφνικά παρέα σου είναι όποιος βρίσκεται δίπλα σου.
Ξανασυναντήθηκαν στο Zombie Riot, κάπου κοντά στη Καμάρα. Πάλι παρέες mix, που κατέληξαν μπουλούκι να τα πίνουν και να χορεύουν σε πάρτι στο Πολυτεχνείο, όπου έμειναν να μιλάνε οι δυο τους για ώρα.
Ταίριαξαν κι έγιναν φιλαράκια. Όπως όμως είναι ευρέως γνωστό, δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των δυο φύλων. Γιατί πολύ απλά ο ένας ή ο άλλος θα δει κάποτε, έστω για λίγο τον άλλο με άλλο μάτι.
Μια βραδιά που τα έπιναν παρέα, η φιλία τους έχασε την παρθενιά της. Θες το πονηρό, παιχνιδιάρικο βλέμμα του, θες το ποτό, θες το ξώβυζο φόρεμα στο οποίο είχε στριμώξει εκείνη τα «μπαλκόνια»της, η κουβέντα πήρε πονηρή τροπή και όταν τη γύρισε σπίτι, ανέβηκε κι εκείνος μαζί. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Άλλωστε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Σε αυτό το σημείο πολλοί θα φαντάζεστε αγάπες και λουλούδια και σάλια και καρδούλες. And they live happily ever after.
Αυτά όμως είναι για τους ρομαντικούς και τους αισθηματίες. Εκείνοι ήταν πιο ρεαλιστές· έτσι τουλάχιστον το έπαιζαν. Φοιτητές και οι δύο, δεν ήθελαν δεσμεύσεις ή απλώς έτσι ισχυρίζονταν.
Έτσι της είπε κι εκείνος το πρωί που του τριβόταν. Κι εκείνη, τόσο επιτηδευμένα άνετη, σχεδόν αδιάφορη συμφώνησε «Μα ναι, ποιος μίλησε για σχέση;».
Τα βράδια με την κοινή παρέα, τα κοινά βράδια χωρίς την παρέα. Τα μηνύματά του μέσα στη νύχτα «Έβλεπα μια τσόντα και σε σκέφτηκα. Έχω φτιαχτεί πολύ. Μου ‘λειψαν τα βυζάκια σου».
Τα κουδουνίσματα του μεταμεσονύκτια. Εκείνη πότε μεθυσμένη, πότε νευριασμένη με την κολλητή συμφοιτήτρια από τας Σέρρας, άνοιγε πάντα. Και τα μηνύματά του εξακολουθούσαν να είναι πάντα πρόστυχα.
Φυσικό και επόμενο. Έχοντας έναν fuck buddy απελευθερώνεις τις πιο κρυφές σεξουαλικές σου φαντασιώσεις και βάζεις πάνω από όλα την ηδονή και την απόλαυση. Πολλές φορές, αδυνατείς ακόμα και να καταλάβεις πως ίσως με τον άλλο δε μοιράζεσαι τις ίδιες φαντασιώσεις.
Ξεσπάς. Τα λες όλα χύμα και τσουβαλάτα. «Θέλω να σε πάρω στο μπαλκόνι», «θέλω να φέρουμε και άλλη μια γυναίκα στο παιχνίδι», «θέλω να είσαι το τσουλάκι μου». Παντού μπροστά μπαίνει το θέλω σου. Οι φαντασιώσεις και τα θέλω του άλλου μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο.
Έτσι κι εδώ. Αυτός ήθελε. Αυτός περνούσε καλά. Ικανοποιούσε τις ορέξεις του. Και εκείνη, αδυνατούσε να του πει όχι. Λες και ήξερε πότε θα της στείλει. Ή πιομένη θα την πετύχαινε ή ορεξάτη ή ακόμα και στις μοναξιές της.
Δεν του έλεγε όχι, αλλά όταν κατέφθανε σπίτι της και πριν καλά καλά πουν γεια ξεκούμπωνε το παντελόνι του, ένιωθε σαν ένα απλό αντικείμενο στα χέρια του. Ένα κομμάτι κρέας, στο οποίο εκείνος ξεσπούσε τις ορμές του.
Είχε κι εκείνη ορμές, αλλά επιζητούσε ένα πιο δοτικό σεξ. Όχι ψεκάστε όσο θέλετε, σκουπίστε άλλο τόσο, τελειώσατε και άντε γεια. Ας έμενε έστω ένα βράδυ, να βγάλουν τα μάτια τους και το πρωί. Ας της έδινε ένα φιλί πριν φύγει. Τόσο ιδρώτα και λαχανητό μοιράστηκαν.
Έχοντας βγει από μια καταπιεσμένη σχέση εκείνος, ό,τι δε μπορούσε να πει και να κάνει στην επίσημη αγαπημένη του πίστευε πως μπορούσε να το λέει και να το κάνει σε εκείνη. Και αντιστρόφως ό,τι έκανε με την κοπέλα του, δεν το έκανε με εκείνη.
Αυτοί σταμάτησαν μετά από λίγο να βρίσκονται. Εκείνος είχε βολευτεί, δεν ήθελε. Αλλά η αυτοεκτίμηση της είχε αρχίσει να πέφτει σημαντικά. Ένιωθε πως την έβλεπε σαν τις κούκλες που πουλάνε στα sex shops, ίσως  λίγο περισσότερο καυτή και ευλύγιστη.
Αν βρεθείς ποτέ στη φάση των «fuck buddies» με κάποιον, κάν’το γιατί σε ικανοποιεί.
Μην αφήσεις να γίνεται τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο από αυτό που σου αρέσει και εσένα. Μη χαθείς μέσα στη καύλα και τις απανωτές ξεπέτες για να ικανοποιείς μόνο τις ορέξεις του άλλου, νομίζοντας πως στοκάρεις και τα δικά σου κενά. Προπάντων μαζί με το σώμα σου, μη πηδάς και την ψυχολογία σου.
Δεν έχεις ανάγκη από κανέναν που σε βλέπει σαν χοιρομέρι και μετά χαχανίζει αμέριμνος στην παρέα σα να μη γίνεται τίποτα. Φύγε από ό,τι δε σε καλύπτει και τράβα εκεί όπου παίζεις επί ίσοις όροις. Γιατί κανείς δεν είναι αντικείμενο για χρήση και το σεξ, πρέπει να είναι απόλαυση του σώματος αλλά και του νου.
Πρώτη δημοσίευση: www.pillowfights.gr





1 σχόλιο:

  1. δε πρεπει καμια γυναικα να κανει σεξ εαν δε το θελει πραγματικα. ολα ειναι θεμα νοοτροπιας. κανω κατι γιατι το θελω και λαθος να ειναι ειναι δικο μου και το γουσταρω.

    καλημερα κοριτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή